Wie zijn wij?

Medio 2018 zijn 2 jonge ondernemers gestart met het concept Mooikoopje.nl. De gedachtegang achter deze webshop is dat men voor zeer scherpe prijzen kwalitatief goede producten in huis kan halen. Doordat wij voordelig inkopen in zowel binnen als buitenland ziet u bij ons eerlijke prijzen.

Mooikoopje.nl is de dagdealsite die voor jou elke dag perfecte deals samenstelt en online zet. Samen met andere partijen waarbij wij voordelig kunnen inkopen stellen wij op dag en op weekbasis telkens een nieuw aanbod samen. Iedere dag vindt je bij ons weer nieuwe deals. De ene deal sluit binnen een dag, de andere loopt enkele dagen door. Wij bieden enkel producten gaan, reizen en dergelijke vindt u niet op Mooikoopje.nl.

De acties online zetten op onze webshop is niet zo moeilijk, vanaf dat moment begint het echte werk pas. Wij doen er alles aan om u zo’n perfect mogelijk ervaring te bieden. Dat betekent dat wanneer u tevreden bent, wij dat ook zijn. We werken zo hard mogelijk om u van de scherpste prijzen te kunnen voorzien. Mochten er verzendkosten zijn, dan geven wij dit per deal aan. Mocht na aankoop overigens het product niet naar wens zijn, laat het dan weten. Wij helpen u graag.