Een nieuwe fiets kopen is altijd een mooi moment. Al is het aanbod wel overweldigend tegenwoordig. Zo wordt dat mooie moment ook een lastige keuze. Een Cortina fiets kopen is de oplossing wanneer je moeilijk tot een keuze kunt komen uit dat grote aanbod. Een fiets met een mooie uitstraling, maar ook degelijk en kwalitatief goed. En alle soorten fietsen zitten in het assortiment, elektrisch en niet-elektrisch. Maar ook binnen die twee soorten fietsen zijn er nog genoeg modellen om uit te kiezen, zowel in de herenfietsen als in de damesfietsen.Wel weet je zeker dat het altijd een fiets is die aansluit bij wat er trendy en hip is. 

Mooi en trendy

Een Cortina fiets was tot 2006 vooral een no-nonsense stadsfiets. Een degelijke fiets, maar niet echt bijzonder. Na 2006 is het roer omgegooid en is men zich gaan richten op modebewuste fietsers die een fiets met uitstraling zoeken. Dat heeft geleid tot een spectaculaire groei in de verkoop, de fietsen sloegen duidelijk aan. Inmiddels is het één van de meest verkochte fietsenmerken van Nederland. Er is veel inspiratie gezocht in de designs van vroeger, maar met de kwaliteit van tegenwoordig en in een modern jasje.

Paradepaardjes en werkezels

Cortina fietsen zijn er in alle soorten en maten. De kinderfietsen zijn populair om hun leuke kleuren en sportieve uiterlijk. De transportfietsen zijn echte werkezels met hier en daar heel bijzondere snufjes; er is een model dat een USB-lader in het frame verwerkt heeft zitten. Ook heeft Cortina een uitgebreid assortiment elektrische fietsen. Op dat gebied valt sowieso veel te kiezen. Soorten motoren, voorwielmotor of middenmotor en soorten accu’s, afneembaar of niet-afneembaar, capaciteit en meer aspecten om rekening mee te houden. Elk model heeft z’n eigen kwaliteiten en het is maar net wat je zelf het prettigst vindt wat de doorslag geeft.

Zorgeloos fietsen

Door de gerichtheid van Cortina op design en uitstraling wordt de collectie voortdurend geupdated. Veel en vaak nieuwe modellen en nieuwe kleuren die aansluiten bij de actualiteit en de trends van dit moment. Licht, wendbaar en perfect afgestemd op de wensen van de klant. Zo koop je altijd een fiets waar je mee voor de dag kunt komen. Zo is je fiets is een verlengstuk van je identiteit, net als je telefoon of je auto. Daarnaast zorgt de kwaliteit dat je je geen zorgen hoeft te maken over onderhoud of reparaties. Je fietst zorgeloos kilometers weg zonder dat een bezoekje aan de fietsenmaker nodig is. Mooi én makkelijk dus.