Het is acht uur in de ochtend, en er wordt aangebeld. Wie is er nou zo vroeg? Maar dat is niet waar ik wakker van werd. Ik werd wakker van mijn blaffende hond. Dat doet ze altijd wanneer de bel gaat. Dan raakt ze heel enthousiast. Ik heb nog een pup. Een kleine pitbull. Maar ze wordt al snel groot en ook steeds sterker. Ik ben haar nog steeds aan het trainen. Bijvoorbeeld wanneer ze alleen thuis is wil ze nog wel is de kussens kapot bijten. Ook wanneer we een stukje gaan wandelen kan ze nogal erg trekken. Dat moet natuurlijk geen gewoonte worden want wanneer ze ouder wordt kan ik haar niet meer houden. Gelukkig wanneer luistert ze wel wanneer ze los loopt.

Wat heb ik allemaal nodig?

Een hondje is veel werk. Zo heeft een hond ook genoeg speeltjes nodig om mee te spelen. Ook een mand waar die kan liggen. Daarnaast moet je telkens voedsel voor de hond hebben. Hierbij hoort ook een voerbak. Op medpets kon ik veel vinden wat ik dan ook nodig had. Zo zijn er veel verschillende voerbakken. Ook bestaan er slow feeders. Dit zijn voerbakken die ervoor zorgen dat je hond niet gaatw schrokken. Dit kan namelijk zorgen voor gezondheidsproblemen. Zelf vond ik dat niet nodig op het moment. Ik zocht gewoon een mooie maar praktische voerbak. Deze vond ik al snel op de site. Er waren veel soorten voerbakken. Ook waren er drinkbakken. Deze had ik ook nodig zodat mijn viervoeter natuurlijk kan drinken.

Een speciale voerbak

Naast normale voerbakken waren er ook voerbakken die dienen als een voerautomaat. Dit houdt in dat deze voerbak automatisch ook de maaltijd klaar maakt. En dan kan je via een app zorgen dat de voerbak eten in de bak laat vallen. Deze zijn natuurlijk wat prijziger dan een normale voerbak. Maar wanneer je zelf niet thuis kan zijn om het hondje eten te geven is dit een handige oplossing. Zelf zat ik er ook aan te denken om er een te kopen maar dat ga ik pas doen wanneer ik een groter budget heb.

Natuurlijk niet te vergeten

Ook had ik een riem nodig. Ik begon met zo een tuigje die ook om de borst zit. Als die alleen om de nek zit denk ik dat ze haar eigen nek dicht knijpt door het trekken. Mensen zeggen dat ze dan ook leert om niet te trekken maar het is best een felle hond. Hierom denk ik dat dat juist niet zal werken.