Binnenkort heb ik een housewarming. Ik heb namelijk een nieuw plekje. Ik dacht bij mezelf wat gezellig als iedereen langs komt om even te kijken en te kletsen. Het was lekker weer dus ik dacht laat ik ook leuke dingen klaar hebben staan in de tuin. Dus ik heb alles mooi gemaakt en netjes klaar gezet. Alles is precies zoals ik het wil. Ik ging maar is bedenken wat ik zal doen als snacks. Qua drinken heb ik wijn, bier, fris en limonade. Dat moest vast wel goed zijn toch? Alleen snacks is altijd lastig. Wat vindt iedereen lekker en heb je wel genoeg. Is altijd even een aandachtspuntje. Daarnaast moet het ook een “leuke” snack zijn. Dus chips op tafel zetten vind ik zo simpel.

Welke snacks?

Na even na te hebben gedacht kwam ik op het idee. Pizza’s! Pizza’s kunnen klein en groot zijn. Maar dan wil ik wel zelfgemaakt pizza’s en lekkere pizza’s maken. Op deze manier kan iedereen zelf kiezen wat ze erop willen en als ze het willen zelf hun hele pizza maken. Dat is toch leuk om te doen nadat ze hebben rondgekeken in het huis?

Een pizzaoven

Maar hoe maak je nou een goede en lekkere pizza? Die vraag kan je eigenlijk heel simpel beantwoorden. Het antwoord op deze vraag is dan ook een pizzaoven. Door middel van een pizzaoven maak je de lekkerste pizza’s en het is ook nog is origineel! Het is een specialiteit uit Italië! Ik heb een tuin waar een pizzaoven perfect bij zou passen. Ook is een pizzaoven niet alleen maar geschikt voor pizza’s. Ook kun je er heerlijke andere gerechten in klaar maken.

Welke pizzaoven?

Zo kan je helemaal zelf je pizza samenstellen en kan je deze bereiden in de hout gestookte pizza-oven. Natuurlijk is er een standaard versie van de pizzaoven maar ook zijn er meer geavanceerde pizzaovens. Het is maar natuurlijk wat je wil!

De Toscaanse pizzaoven

Ik koos voor een Toscaanse pizzaoven. Dit is een eenvoudige pizzaoven die niet veel ruimte in neemt. Ook is deze makkelijk schoon te houden en is deze oven duurzaam en hittebestendig. Deze pizzaoven is handgemaakt in Mexico en op een traditionele wijze gemaakt. Ook gaat deze pizzaoven lang mee, dat betekent dus extra lang plezier. Wat handig is om de pizzaoven in topkwaliteit te houden is het gebruiken van een beschermhoes. Net als jouw telefoonhoesje je telefoon beschermt, beschermt de beschermhoes je pizzaoven die in de tuin staat.