De tijd van het massaal vakantie boeken is weer aangebroken! Hoewel het afgelopen maand in Nederland bizar koud was is het uitkijken naar een lekkere vakantie weer begonnen. Na een periode van hard werken of een lastige tijd op school er even lekker tussenuit. Dan is er altijd nog de lastige vraag, waar gaan we dit jaar nou weer naar toe? Er zijn zoveel mogelijkheden voor vakantiebestemmingen en daardoor is het erg lastig om te kiezen. In deze blog bespreek ik een aantal heerlijke vakantiebestemmingen.

Spanje

Een erg bekend vakantieland onder de Nederlanders is Spanje. Van de Costa Brava tot aan de Costa del Sol, heerlijk genieten van de zon, zee en strand kan erg goed in Spanje. Costa Brava is de dichtstbijzijnde kustregio van Spanje en is dan ook makkelijk te berijden met een eigen auto. Dit scheelt weer wat kosten dan dat je met het vliegtuig naar Spanje gaat. De Costa Brava heeft beroemde strandoorden als Lloret de Mar en Blanes, maar ook kleinschaliger vissersplaatsjes en verstopte baaitjes. Ook kan je voor leuke campings goed terecht in de Costa Brava. Als je wat meer van de natuur houdt kan je het beste naar de Spaanse Pyreneeën gaan. Hier vind je talloze nationale parken, bergtoppen, ravijnen, valleien en idyllische bergdorpjes. Ook is deze bestemming perfect te combineren met de Costa Brava of met Barcelona.

Amerika

Als je wat minder van een zon vakantie houdt maar meer een actief persoon bent dan is Amerika een goed idee voor jou! Amerika is natuurlijk megagroot en je hebt heel veel verschillende bestemmingen om naar toe te gaan. Het is een slim plan om in Amerika te gaan backpacken. Zo kan je in een korte tijd veel van het land zien en heb je afwisseling. Je kunt bijvoorbeeld een aantal dagen naar Las Vegas gaan om te feesten en alle bijzondere dingen te zien. Daarna kun je naar een kustplaats gaan om van de hoge golven te genieten. En als laatst kun je nog naar Los Angeles gaan om daar lekker te shoppen en eten. Amerika is dus echt een bestemming voor avonturiers. Dus pak je Mason Garments heren of Mason Garments dames maar alvast in voor de roadtrip door Amerika.

Griekenland

En dan natuurlijk niet te vergeten, Griekenland! Veel mensen zullen het uiteraard wel kennen maar zijn er misschien nog nooit geweest. Het is zeker de moeite waard om er is een keer naar toe te gaan. Buiten de prachtige stranden en blauwe zeeën heeft Griekenland ook prachtige cultuur. Griekenland heeft hele mooie oude steden waar je ook nog wat cultuur kan opdoen. Griekenland staat ook bekend om zijn heerlijke eten. Van de heerlijke fetakaas tot het malse vlees dat ze serveren.